Brilliant

/ januari 7, 2019/ Brilliant, Volwassenen/ 0 comments

Brilliant, dat ben jij!

Iedereen heeft briljante ideeën, ook jij! Het is meestal iets wat ontstaat of wat er plotseling is. Soms is er een aanleiding, soms totaal niet. Het is een creatiekracht die iedereen in zich heeft.

Bij de start van een nieuw jaar is het vaak zo dat die creatiekracht het meest wordt aangeboord. Je kijkt dan terug op een jaar en realiseert wat je graag anders zou willen gaan doen. Zo ontstaat er een idee dat je graag wil gaan realiseren. Je stelt je levens-tomtom in en gaat ervoor. Prima plan!

Ik merk dat heel veel mensen op dit moment toe zijn aan veranderingen. Herken jij je in het volgende: je voelt diep van binnen dat waar je op dit moment mee bezig bent “niet meer klopt”. Waar je heen wil, is nog onduidelijk. Realiseer jij je, dat je met deze gedachte de eerste stap al hebt gezet! Geweldig, op naar de volgende: Get Inspired door een moment van samen zijn met jezelf tijdens een Brilliant Event.

Brilliant Event

Wat is het heerlijk om elke dag weer op jezelf af te stemmen. Om volmondig ‘JA!’ te zeggen tegen mensen, dingen en zaken die bij je horen. Wat een heerlijk gevoel is dat!

Je weet dan elke ochtend waarvoor jij je bed uitkomt. Je kent, weet en voelt het doel van jouw ideale leven, namelijk de beste versie van jezelf maken. Dat wil jij toch ook? “Ver van anderen” ontstaan jouw gedachten, jouw creaties.

Begin vandaag nog met het zetten van die eerste stap en neem deel aan een één of tweedaags Brilliant Event.  Zeg JA tegen jezelf omdat:

  • jij het waard bent
  • het NU jouw tijd is om ‘JA’ tegen jezelf te zeggen
  • jij bewust kiest om NU een nieuwe weg in te slaan
  • je weet dat alleen jij voor jezelf kunt kiezen

Jouw doel staat centraal!

Vanuit het punt waar jij staat gaan we werken. We stemmen af op jouw wensen en doelen. Zo is er een begin- en een eindpunt zichtbaar. De lijn daar tussen is een voor jou te lopen pad.

Wat gaan we doen?

Tijdens gesprekken, meditatie, bewustwordingsoefeningen en andere vooral praktische opdrachten, kom je dichter bij je gevoel… bij jouw kern. Je ontdekt (nog) meer van jezelf; jouw gaven en valkuilen. Daar ga je mee aan het werk. Het inzetten van jouw gaven en krachten zal uiteindelijk resulteren in het bereiken van jouw persoonlijke doelen.

Naast een telefonisch intakegesprek ( 20 min.) voor het Brilliant Event ontvang je ook een evaluatie/coaching gesprek (40 min.). Je kunt kiezen uit een een of tweedaagse en uit verschillende pakketten. Kies het pakket wat het beste bij je past! Meer info: http://www.maureenvandelustgraaf.nl/brilliant-event/ 

Spreekt dit jou aan?

Meld je dan direct aan voor een Briljant Event naar keuze.

Events voor het eerste kwartaal:

  • Data EENDAAGSE: 6 feb, 11 feb, 25 feb, 11 mrt, 20 mrt 2019. Investering v.a. € 347,-
  • Data TWEEDAAGSE: 22 & 23 februari, 23 & 24 maart 2019. Investering v.a. € 694,- 
  • Alle dagen zijn van 10.00 u tot 16.30 u.

Download onderstaand formulier, vul het volledig in en stuur het naar: info@maureenvandelustgraaf.nl

Je ontvangt dan van mij een bevestigingsmail.

Ontdek de magie van contact!

Aanmelden

Laat hier je reactie achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*