Volwassenen

VOOR WIE?

Het coachen van volwassenen is een belangrijk onderdeel van de praktijk. Veel volwassenen zitten op dit moment met vragen omdat ze bijvoorbeeld op een belangrijk kruispunt in hun leven staan. Soms weet je even niet weet welke weg je in zal slaan. Misschien ben je net je baan kwijt geraakt of heb je het gevoel dat je vastloopt bijvoorbeeld op je werk, in de thuissituatie met familie en vrienden. Ook kun je op zoek zijn naar momenten van rust omdat je dagelijks te maken hebt met veel drukte en stress. Bovendien gebeurt er op dit moment veel in de wereld, wat voor de nodige verwarring kan zorgen.

Al in het eerste gesprek krijg je duidelijkheid over de te zetten stappen/begeleiding. Je brengt naar voren wat je op dat moment in het leven bezig houdt, zodat Maureen van de Lustgraaf je kan begeleiden naar de nodige antwoorden en inzichten of de rust waar je zo naar verlangt.

Nieuw in 2019 zijn de een- en tweedaagse Brilliant Events in Den Haag voor volwassenen. Deze Events zijn gericht op bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Laat je inspireren en raken door de magie van samen!

Laat mij de wind onder je vleugels zijn!

Telefoon

ERVARINGEN

“Maureen maakt de begeleiding persoonlijk door haar betrokkenheid, passie, gedrevenheid en vooral een liefdevolle aanpak. Dit zijn belangrijke aspecten als hulpverlener waarbij een vertrouwensrelatie(band) met de client voorop staat. Ze is een professional in hart en nieren en zal er alles aan doen om de client als hulpvrager tot zijn/haar dienst te zijn. Maureen heeft een oplossingsgerichte en ondersteunende werkwijze en zal, afhankelijk van je hulpvraag, tot een tevredenstellend resultaat komen.” 

“Maureen van de Lustgraaf is een bijzondere vrouw die duidelijkheid schept en je zeker op weg helpt om dingen aan te pakken. Vol liefde, geduld en eerlijkheid en met respect werkt zij.”

“Bij Maureen van de Lustgraaf voel je je erg op je gemak en daar wordt ook aandacht aan besteed, dit vind ik persoonlijk erg fijn. Ze probeert tot de kern van je probleem te komen om het zo goed mogelijk aan te pakken. Bij mij werkt het zeer effectief en ik heb er veel aan gehad en nog steeds heb ik er veel aan. Het is een voor mij een houvast als het soms even wat minder dreigt te gaan. Een lieve, warme vrouw met veel kennis, wijsheid en ervaring en voor mij van grote waarde.”

"Ik heb veel gehad aan de hulp van Maureen. Ze heeft me vaak inzicht gegeven waar ik vastliep, inzicht geboden in processen zodat ik weer vat kreeg op dingen die wrongen. Een luisterend oor waar nodig en heeft mij een visie aangereikt die me op een andere manier in de wereld laat staan. Veel dank voor al je hulp!"

BLOG