Afrikaans trommelen voor kinderen

/ mei 19, 2015/ Uncategorized/ 0 comments

Met grote blijdschap wil ik kinderen uitnodigen om deel te nemen aan een geweldige djembe workshop op zondag 28 juni a.s. Onder de enthousiaste leiding van Max Matar Diassy leren de kinderen basisritmes en het samenspel van de djembe._MG_0070

Workshop

De workshop is vooral een inspirerende en vrolijke bezigheid, geschikt voor alle kinderen vanaf 5 jaar, waarvoor geen muzikale vaardigheden nodig zijn. Het spelen van ritmes met een groep werkt verbindend en is zeer ontspannend.

Max Matar Diassy

Max is geboren en opgegroeid in Senegal. Hij is een van de beste trommelleraren en djembe-master-drummers uit zijn regio en al 20 jaar internationaal actief. Hij heeft veel ervaring met kinderen en brengt ze met veel liefde en plezier de basisvaardigheden bij. Naast het bespelen van de djembe zal er ook ruimte zijn voor zang en dans. Meer over Max kun je vinden op: www.amoul.de

De kracht van de djembe

In mijn praktijk merk ik dagelijks dat vele kinderen in hun hoofd zitten. Ze denken veel, waardoor ze minder contact hebben met hun lijf en daarmee hun directe omgeving. Ze kunnen soms moeilijk aarden. De klanken van de djembe werken door in het hele lichaam en het bespelen ervan zorgt voor ontspanning en een positieve drive. Kinderen krijgen veel energie terug waardoor ze beter in hun vel komen te zitten.

Doel

Tijdens een muzikale bijeenkomst is een samenwerking tussen Max en Maureen ontstaan met als doel om kinderen te verrijken met het ritme en de klanken van de djembe. Kinderen laten stralen is onze missie!

Aanmelden en verdere info

_MG_0067Opgeven kan door voor zaterdag 20 juni aanstaande te mailen naar     info@praktijktwinkelster.nl of telefonisch 06 – 22180662.

Kosten € 15,- per kind. Locatie: Vordenseweg 1 C, 7231 PA Warnsveld.

Aanvang: 11.00 uur ( 1e groep) en 13.15 uur ( 2e groep)

Cursus

Jouw zoon en/of dochter kan op 28 juni a.s. kennismaken met Max en de djembe. Wordt jouw kind geraakt door de djembe, dan is er voor hem/haar de mogelijkheid om vervolgens deel te nemen aan een cursus.

Heb je als ouder/(jong)volwassene belangstelling om djembe te leren spelen? Ook dat kan. Mail naar de praktijk zodat we in de zomermaanden van start kunnen gaan met een groep cursisten. Exacte gegevens hierover volgen.

Iemand meenemen? Gezellig!

Deel deze informatie gerust met familie, vrienden, buren of kennissen. Graag zelfs! Iedereen is welkom!

Tot zondag 28 juni aanstaande!_MG_0057

 

Laat hier je reactie achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*