Kennis delen

/ augustus 23, 2014/ Scholen/ 1 comments

Graag wil ik mijn kennis delen.

Ken jij de waarde van de NUMEROLOGIE voor je klas al?

Jaren geleden werd ik geïnspireerd door de numerologie. Ik moet je zeggen dat ik altijd al wat had met cijfers. Het waarom werd me duidelijk toen ik mijn eerste bijeenkomst bijwoonde over numerologie. Een openbaring, een realisatie wat je allemaal uit je geboortedatum en – naam kunt halen. En het klopt, feilloos!

In de praktijk

In mijn dagelijks leven en in mijn praktijk maak ik veel gebruik van de numerologie. Door middel van deze kennis van getallen mag ik veel mensen verder helpen door: inzichten te geven wat bij hen hoort, waarom het bij hen hoort, inzichten te geven in relaties onderling, waarom je met de een fantastisch kunt samenwerken en met de ander totaal niet, waarom mensen de dingen doen zoals ze het doen, wat hun gaven en krachten zijn en hoe je het in kunt zetten.

Kennis delen/workshop

Het is tijd voor mij om deze belangrijke kennis te delen met collega’s. Op deze manier krijg je als begeleider/leerkracht op een ander manier inzicht in kinderen.
In een workshop van één avond leer je:

1  Meer over jezelf: wat is jouw missie, jouw kracht en gaven.
2. Wat jij nodig hebt… NU, dit jaar. En waar je naar toe gaat?
3. Wat numerologie is.
4. Ervaar je de wijsheid van de getallen.
5. Hoe je het direct toe kunt passen in de praktijk.

Wil jij jezelf verrijken met deze kennis zodat je het DIRECT toe kunt passen in je klas? Of wil je als team deelnemen (op locatie)? Informeer naar de mogelijkheden.

1 Comment

Laat hier je reactie achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*