Over Maureen

Maureen van de Lustgraaf is een ondernemer in Den Haag, leerkracht, moeder, bruggenbouwer, columniste, spreekster en vooral een betrokken raadgeefster met een groot inlevingsvermogen. Zij heeft zelf mogen ondervinden dat de grootste kracht in jezelf zit. Maureen ziet het als haar missie om anderen te begeleiden en ondersteunen bij het vinden van hun kracht en deze vervolgens tot uitdrukking te brengen.

Veel van haar klanten staan voor kleine of grote uitdagingen in hun leven waarbij ze de hulp van Maureen inroepen. Elke uitdaging leidt naar een nieuw inzicht en persoonlijke groei.

Vele jaren heeft zij haar kwaliteiten in kunnen zetten bij diverse opdrachtgevers zoals overheids- en onderwijsinstellingen en cliënten in privé situaties. Cliënten en opdrachtgevers waarderen haar om haar persoonlijke begeleiding, haar betrokkenheid, passie en gedrevenheid. Bovendien heeft zij een oplossingsgerichte en ondersteunende werkwijze en zal, afhankelijk van je hulpvraag, tot een tevredenstellend resultaat komen.

Van harte welkom bij Maureen van de Lustgraaf.

DSC_1359_pp

1980
Start opleiding Pedagogische Academie te Doetinchem.
1983
P.A. diploma Pedagogische Academie Doetinchem.
1985
Gouden jaren O.B.S. De Springplank Westervoort
2002
Leerkracht basisonderwijs gemeente Doetinchem
2013
Afscheid onderwijs carrière, start Praktijk Twinkelster
2014
Protocol “Het lerende kind van nu”, Start zakelijke readingen, numerologie, teamoptimalisatie
2015
Lezing Warnsveld “ 3 geheimen over opvoeden "
2016
Columniste De Leukste kinderen
2017
Start Maureen van de Lustgraaf & opvoedbureau