Rendement numerologie in bedrijven

/ maart 19, 2014/ Bedrijven/ 0 comments

Het hoogste rendement uit personeel halen door de juiste persoon op de juiste plek te zetten, kan een bedrijf vele kosten besparen. Maureen van de Lustgraaf adviseert door middel van een numerologisch rapport bij oa vooronderzoek van sollicitanten, teamoptimalisatie, bedrijfsopvolging.

Maureen van de Lustgraaf krijgt regelmatig werknemers die compleet uitgeblust zijn, ontevreden over de werkplek en/of –cultuur, die te maken hebben met conflicten op de werkvloer waardoor ziekteverzuim op de loer ligt. In deze tijd van verandering en bewustwording is het aan de orde van de dag.

Als werkgever kun je je afvragen of je het hoogste rendement uit je werknemer(s) haalt. Een mooie vraag voor beide partijen, wanneer inzicht kan worden verkregen, dat kan leiden tot beter functioneren en samenwerken en een hoger persoonlijk – en zakelijk rendement op zal leveren.

Door numerologie inzichten

Door middel van de numerologie kan er gekeken worden wat er nu eigenlijk ‘ aan de hand is’. Wellicht doet de werknemer werk dat niet of niet meer bij hem/haar past. Ze hebben ooit een opleiding gekozen en gevolgd op advies van school, ouders en waarvan ze dachten dat het voor altijd bij hun zou passen. Door allerlei veranderingen is het mogelijk dat ineens de motivatie voor die functie er minder of niet meer is.

In de numerologie kun je bekijken welk talent iemand van nature bezit. Ook de kwaliteiten van de persoon komen aan de orde. Met alle puzzelstukjes wordt het plaatje compleet. De stukjes die nog niet werden gezien, kunnen nu belicht, ingezet en benut worden. Door een beroep te doen op ieders persoonlijke talenten en kwaliteiten weet u als werkgever waar uw werknemer in te zetten is. Dit kan resulteren in een hogere productiviteit van een werknemer.

Wanneer er medewerkers zijn die niet goed met elkaar overweg kunnen, is er soms een duidelijke oorzaak voor het conflict en soms ook niet. Ook hier kan via de numerologie gekeken worden waar die irritaties vandaan komen. Met behulp van deze inzichten kun je samen met je werknemer(s) kijken naar en werken aan oplossingen, waardoor het werkklimaat verbetert en mogelijk ziekteverzuim voorkomen kan worden.

Praktijkvoorbeeld

Even een voorbeeld van een ontevreden medewerker:
Het persoonlijkheidsgetal 3 zit op een kantoor en is alleen bezig met archiveren. Hoewel hij/zij dat misschien uitstekend doet, heeft de werknemer het niet naar de zin. Dit kan zorgen voor irritatie bij de persoon en mogelijk ook de collega’s. Wellicht overweegt de persoon op te stappen.

Rendement numerologie in bedrijven

Een oplossing zou kunnen zijn om gebruik te maken van zijn natuurlijke talent ‘ kennis overdragen’. Deze medewerker zou uitstekend mensen kunnen opleiden! Deze werknemer is een communicator en zou ingezet kunnen worden voor de pr. Zo ben je als bedrijf de medewerker niet kwijt en krijg je een leukere en tevreden medewerker vn nog meer toegevoegde waarde.

 

 

Laat hier je reactie achter.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*